پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

بمباران شدید مساجد و منازل مسکونی در غزه

بمباران شدید مساجد و منازل مسکونی در غزه حملات جنگنده های ارتش رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف نوار غزه در حالی ادامه دارد که این جنگنده ها مشخصا مناطق مسکونی و مساجد که محل حضور آوارگان فلسطینی است بمباران می کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۹ - ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 18
کد خبر: ۲۱۴۰۸۳

به گزارش راهبرد معاصر. حملات جنگنده های ارتش رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف نوار غزه همچنان ادامه دارد به طوریکه این جنگنده ها مناطق مسکونی در دیرالبلح واقع در مرکز نوار غزه را بمباران کردند. در جریان بمباران برخی مناطق مسکونی در نزدیکی بیمارستان النجار واقع در رفح در جنوب نوار غزه تعدادی از فلسطینی های بی گناه به شهادت رسیدند.

 

شبکه المیادین گزارش داد که جنگنده های ارتش رژیم صهیونیستی شب گذشته ده ها حمله هوایی علیه مناطق مختلف نوار غزه به ویژه اطراف بیمارستان اندونزی در این باریکه انجام دادند.

 

همچنین تعدادی از شهدا و زخمی های حملات جنگنده های ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی در شمال نوار غزه را به بیمارستان اندونزی منتقل کردند. جنگنده های صهیونیستی یک مسجد بزرگ در اردوگاه المغازی واقع در مرکز نوار غزه را نیز بمباران کردند. منطقه التوبه واقع در اردوگاه جبالیا نیز در معرض حملات جنگنده های ارتش رژیم صهیونیستی قرار گرفت.

 

ساعاتی پس از حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه، تعداد شهدای کشتار منطقه حمد در خانیونس در جنوب این باریکه به ۲۸ شهید رسید. در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی که یک مرکز فرهنگی در شهر رفح و یک خانه در خانیونس در جنوب نوار غزه را هدف قرار داده بود، ده‌ها نفر دیگر نیز زخمی شدند.

 

در عین حال خبرنگار المیادین در غزه گزارش داده است که احتمال افزایش تعداد شهدای بمباران خانیونس توسط رژیم صهیونیستی وجود دارد و به نظر می‌رسد که با یک کشتار بزرگ روبرو هستیم. گفته شده است بیشتر شهدا و قربانیان بمباران منطقه حمد، کودکان بوده‌اند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار